“Küba sizi kabul etti, çağırıyor” diyerek kanser hastalarını dolandırıyorlar. Küba’ya şu adresten kendiniz başvurun

Küba’da akciğer, beyin ve cilt dışında hiçbir kanser tipi için özel bir aşı yok.

Doktor arkadaşım sayfasında paylaşmış:
Bir arkadaşımın tanıdığı Istanbul’da sağlık turizmi yapan bir firma aracılığıyla Küba’ya raporlarını göndermiş. Hastanın kendisi karaciğer kanserinden muzdarip.

Firma hastaya “Küba sizi kabul ediyor, size aşı yapacaklar” diye haber veriyor. Gelin sözleşmenizi imzalayın sizi götürelim diyor. Arkadaş beni aradı, ne alaka dedim karaciğer kanseri için özel bir uygulama yok ki henüz. Emin olmak adına Küba’ya raporunu kendim gönderip sordum.

Gelen cevap aynen şöyle “daha önce meditour tarafından bize gönderilen bu rapora cevap vermiştik. Hasta için burada özel olarak yapılacak bir şey yok. Sadece doğal takviye önerisinde bulunduk”

Bahsettikleri doğal takviye dedikleri ilaçların toplam maliyeti 7-8 lirayı geçmiyor. Biri vitamin, diğeri dil altı damlası bir diğeri şurup olan bu 3 ilaç için firma hastadan 7000 $ istemiş 26000 lira!!!! Uçak bileti ücreti hariç!!! Küba’ya götürüp sizi hastaneye yatıracağız diye.
Bildiğiniz dolandırıcılık!!!! Hastanın oraya gitmesine bile gerek yok bu ilaçlar için. Yazik ki borca giriyor hastalar yahut tum birikimini veriyorlar.

Bre vicdansız pislikler pasaportuydu, vizesiydi, gidiş geliş 40 saat uçak yolculuğuydu, kanserle savaşan bitap düşmüş bi insana bu eziyet edilir mi?
Ayrıca bir kadın var adı Blanca kendisi de farklı kanser tiplerini akciğer kanseri raporu ile Küba’ya gönderip olur cevabı alıyor. Insanların duygularıyla oynayıp onbinlerce avrosunu alıyor.
Lütfen duyurun çevrenize arkadaşlar bu kan emici pisliklere kimseyi kurban etmeyelim.

Küba’da akciğer, beyin ve cilt dışında hiçbir kanser tipi için özel bir aşı yok.

Lütfen insanlara bildirin kimseyi aracı etmeden sadece Küba ile görüşsünler.
smc@smcsalud.cu adresi her türlü soruyu cevaplandırıyor.
#Küba
#Kanser
#CancerDePulmon
#Cuba