24 kadının öldüğü olayı anlattı.. 2016 Eylül ayında bir grup bayan beni arayı özel bir etap istediler. Ben cezaevine girdim. Silivri siyasi.. Haberleri dinliyorum. Murat Ceylan’dan inanılmaz bir olay

Murat Ceylan

Murat Ceylan… #TarihteBugün

Kadere inanır mısınız? Ben inanırım.

2016 Eylül ayında bir grup bayan beni arayıp, özel bir etap istediler,

– Olur yaparım, dedim. Etabı istedikleri haftamı boşa çıkarttım, prensipte anlaştık, peşinat ödemek istediler almadım vss vss vss…
Bir kaç hafta sonra bildiğiniz O malum suçlamadan dolayı tutuklandım ve Silivri siyasideki o tecrit gün günlerimi, yaşamaya başladım… Bu zorlu süreci az çok takip ettiniz, biliyorsunuz.
Cezaevi günlerimin sonuna doğruydu, koğuşta haberleri izliyorduk… Tamamı bayanlardan oluşan bir tur aracı Marmaris’te uçuruma yuvarlanmış, pek çok insan maalesef, yaşamını yitirmişti..
Yaşamını yitirenlerden biri de yapamadığım bu turu, bana getiren kadındı…

Kadere inanır mısınız bilemem? Ben inanırım.
Bayan bana ulaşamayınca; Grup arkadaşlarına mahcup olmamak için, başka bir kişiyle anlaşmış, nihayetinde O tur sırasında bu elim kaza yaşanmıştı… O haberi dinledikten sonra, kadere olan inancım katlandı,o gün bir daha tur yapmamaya karar verdim ve 20 Yıllık DvM yi bir anda gözden çıkarttım. Malum, artık genç biri değilim ve üç beş kuruş için, böylesine büyük veballeri yüklenemezdim.

Özetle; Ben cezaevindeyken o turu, bir başka adam almıştı…
Ve
Bana göre o adamın kazandığı para sadece kandı…
Marmariste 24 kadının öldüğü o turu yapan kişinin adı da …!!!

Maalesef;
Murat Ceylan’dı…

Kadere inanır mısınız bilemem? Ben inanırım…
Sevgilerimle.

ilgili haber
http://www.milliyet.com.tr/marmaris-teki-katliam-gibi-kaza…/

110Eda Yurtbilir, Aslı Karabale ve 108 diğer kişi