Ünlü gazeteci Metin Yener babasının vefatından sonra yaşadıklarını yazdı

Ünlü gazeteci Metin Yener babasının vefatından sonra yaşadıklarını yazdı

 

Bazı zamanlar vardır; kendinizi çaresiz hisseder, sudan çıkmış balık misali çırpınır durursunuz. İşte böyle bir andı can yoldaşım babamın ölümü…
Kalakalmıştım…
İşte o anda dostlar girdi devreye…
Bahçelievler Belediyesi Basın Bürosu’ndan Sevgili Vehbi Güleş aradı. “Sıkıntı etme, ben ayarlamaları yapıyorum” dedi. Ardından dostum E.Emniyet Müdürü Kerim Taş ve meslektaşım Mevlüt Yüksel Caner Budak Orhan Can Hakan Denker girdiler devreye. Sonuna kadar da yanımızdan ayrılmadılar. Telefonla arayıp “Bir ihtiyaç varsa lütfen söyle…” diyen dostların sayısı ise en büyük moraldi. İnanın; Edirne’den Kars’a o kadar güzel dostlar edinmişim ki, her kula nasip olmaz. Yurtdışından arayan dostlar da cabası…
Kısacası; kendimi hiç yalnız, çaresiz hissetmedim…
Cenazenin hazırlanması ve defin işlemleri hep dostlar tarafından yürütüldü. En ufak bir sorun yaşamadık.
Cenaze namazındaki görüntü ise; insana yatırım yapmanın ne kadar anlamlı olduğunun bir kanıtıydı. Yüzlerce dost/kardeş/meslektaş oradaydı ve hepsi bizleri teskin etmek için çaba sarf ediyordu. Allah hepisinden/hepinizden razı olsun.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü personeline, Ankara’daki yoğun görevini bırakıp acılı günümüzde yanımızda olan Emniyet Müdürü Gökhan Özsavaş’a, Bahçelievler Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeline de ayrıca teşekkür ediyorum.

Cenaze sonrasında bizzat ziyarete gelen, tekrar tekrar arayan, mesaj yazan, paylaşım yapan dostlar; Allah hepinizden razı olsun.

Söyleyecek çok şey var…
Ama uzatmayayım…
İyi ki varsınız…

Metin Yener