Ünlü gazeteci “Kayışı kopmuş ülkeye baktı ve “Vay arkadaş ne gündem ya.. Neler oluyor? yazarken yoruldum”

Vay arkadaş ne gündem ya
bugünlerde neler oluyor?
yazarken yoruldum.

1-Ülkeye bakın, vatan haini birinin adı okula asılıyor, sonra indiriliyor, sonra memur sen başkanı ise, bu haine çok üzülmüş. İçimizde ki hainler yıl 2017 hala varlar?
Ne büyük bir lider ki hâlâ konuşuluyor.

bu arada Atatürk e hakaret edenler sesiz sedasız serbest kalıyor.
Yine bu arada, son günlerde Atatürk programı yapanlar, Atatürk’le ilgili düşüncelerini bildiğiniz halde, o kişileri de programa çağırmak da çok manidar, konuşulsun herkes fikrini ortaya koysun da, adam pispis sırıtıp Atatürk diye başlıyor “ama ” diye devam ediyor. Yani niyeti zaten belli.

2- Ya bu nota ne durumda verilir çok merak ediyorum. Yurtdışında yaşayan vatandaşların durumları her zaman sorulur deniyor da, bugüne kadar kim için nota verildi? deniyor ki, başka yöne çekenler var, iyi de ilk kez böyle bir durum yaşanıyor insan merak ediyor niye bu adam için nota verildiğini?

3-Dünya da terörü besleyen tek ülke kankamız olan ABD, adamlar besliyor bir yerlere gönderiyor sonra silah satıyor, sonra da onları yok etmek için dümenin başına geçiyor. Örgütler kanka olmuş milyon dolarları alıp çekiliyor . Numaradan terör örgütünün elinden kurtarıldı topraklar deniyor, hepsi hikaye…

4- ABD yine devrede beslediği hainleri koruma altına alıyor. Yani, bizde bunlara inanıp işbirliği yapıyoruz. Yani kentler yerle bir oluyor, insanlar katlediliyor, parayı silah tüccarları kazanıyor oyun senaryo böyle devam ediyor. İnsanlar çocuklar pisi pisi ne öldükleri ile kaldılar.

5- Şu spor basınına şaşıyorum kaç gündür
Şenol Güneş haberleri var, ya kardeşim güneş, Beşiktaş’ın başında mı, evet..
İstifa mı etti hayır..
Federasyona teklifini zaten kabul etmedi
Beşiktaş’ın başında mı şu an evet ya hala neyin haberi bunlar. Valla bıkkınlık geldi. Saatlerce programı yapan arkadaşlar yeter ya, adam hayır dedi hayır. Başka malzeme bulun artık.

Cemal Köyük