Meriç Köyatası’nın ‘Denizde yaşamak’ kitabının 3. Baskısı çıktı

DENİZDE YAŞAMAK ADLI KİTABIMIN
GENİŞLETİLMİŞ ÜÇÜNCÜ BASKISI ÇIKTI

Tekne almak ve denizlere açılmak istiyorsunuz? Nasıl karar vereceksiniz? Tekne seçiminden, amatör denizciliğe başlamak için yapılması gerekenleri, pratik denizcilik bilgileri, deniz yaşamına dair önemli ipuçlarını, bu kitapta sohbet eder gibi anlattım.

Kitabın son bölümünde de, bir kısmını denizde gezip görerek öğrendiğim, bir kısmını da, kendi geliştirdiğim harika yemek tarifleri var. Sadun Boro’dan öğrendiğim ahtapot salata, kendi geliştirdiğim ahtapotlu şevketibostan, enginar beğendi üzeri somon ızgara, arapsaçlı levrek, sübye mürekkebi ile açılmış karidesli mantı gibi…

Naviga yayınlarından çıkan kitap İstanbul Yeşilköy CNR’da cumartesi gününden itibaren Boat Show süresince Naviga Standında 22 liradan satışta olacak. Kitap ayrıca, önümüzdeki haftadan itibaren deniz kütüphanesi internet sitesinden ve tüm kitapçılardan satışa çıkacak. Arkadaşlarımın isteği üzerine, fuar dönüşü Karşıyaka’da ve Bodrum’da bizzat mutfağa girip yemekli imza günleri düzenleneceğim. Tahminen şubat sonu mart başı… Tarihini daha sonra duyuracağım.

Meriç Köyatası

Denizde yaşamak