28 günlük elek’trink’ faturası 77.30 TL. Tüketim 40.54 TL. Dağıtım bedeli, (Her ay elek’trinki’ bizim eve kamyonla taşıyorlar) 21.71 TL.

Elektrink çarpsın…
Gelen 28 günlük elektrink faturası. 77.30 TL.
Tüketim 40.54 TL.
Dağıtım bedeli, (Her ay elektrinki bizim eve kamyonla taşıyorlar) 21.71 TL.
Enerji fonu, (Ne fonuysa?) 0.41
TRT payı, (En gıcık olduğumuz) 0.81
BTV, (Anlayan beri gelsin) 2.03
Önceki yuvarlama, (Yuvarla gitsin) 0.02
Güncel yuvarlama, (Yuvarlama bitmiyor) 0.03
KDV, (çıkaranı hep yaad ediyoruz), 11.79 TL.
40 TL’lik faturaya vergileri bindir 77 TL 33 kuruş.
Daha ne diyim…

Genco Sabancı

Facebook’ta  bu habere gelen yorumların bazıları şöyle:

Nuri İmre Birader elektrik tehlikelidir. Kendin de diyorsun, Allah muhafaza çarpar alimallah :))

TC Genco Sabancı Sen bilmezsin şimdi bu akıllı saat denen zımbırtıyı Melih çıkardı. İstanbula Angara daki firmadan gelen saatler takıldı. Amaç buydu. Neymiş 10 yılı geçen saatler değişecek geyiği. Ayarladılar bunlarda Kw saatini hızlı çevirmeye. Eski saatin Kw tı 1 iken bu iki tur atıyor, sen ben görmüyoruz. Niye? Tur yok ki, rakam var. Geçir gitsin.

TC Genco Sabancı Haa bir de et fiyatını yazdım, ona ayrıca bak. Yakında beni ziyarete gelirsiniz.

Nuri İmre Bilsen de geçir gitsin bilmesen de. O dönem çok iyi öğrendim ben de gücüm yetmedi malesef. Eski klasik saatlerde gece gündüz kullanım ayarlaması yapılamıyordu. Bu saatler anlık bilgi alıyorlar. Belirli saatlerde kullandığında çok sıkıntı yok. Amaaaa bu saatlerin dışında kullanırsan ocağına incir ağacı dikiyorlar. O yüzden salaksın desen de kabul. Mecbuuur

Nuri İmre Ziyarete mi geliriz, ziyaretçi mi bekleriz orasını bilmem artık

TC Genco Sabancı Valla elektrink yakmıyorum. Çocuklar mecbur ders yapıyor. Bazı ampülleri söktüğüm halde gelen fatura bu.

Oğuz Karadeniz Dua edin gene 40 liraya yükleye yükleye ancak 77 liraya çıkarabilmişler,bizim faturalar içler acısı 2 kata her ay 300 lira dolayında geliyor,hadi yazın klima falan olabilir diyelim, kışında aynı faturaları denkleştirip göndermeye başladılar.hesapta köy yerinde oturmaktayız,

TC Genco Sabancı Bu elektrink şirketleri ayrı ayrı da olsa fiyatları aynı. Mesela Tekirdağ da Tredaş var. Arıza oldu mu bildirdiğinde cillop 06 siyah plakalı araçla geliyorlar. Kardeş bu ne? dedim. Abi merkez Ankara dedi. Elemanlar ise taşeron.

Oğuz Karadeniz aynen öyle Muğla dayız arıza için aradım Denizli çıktı.

TC Genco Sabancı İyi İstanbul çıkmamış.

Oğuz Karadeniz çıkabilir 

Oğuz Karadeniz evde tüm ampüller ledlerle değiştirdik,derin dondurucu yok bulaşık makinasını zaten kullanmıyoruz.televizyonda izleyen yok.bir buzdolabı onuda yeni aldık a sınıfı nasıl uyduruyorlar kitabına anlamıyoruz.

TC Genco Sabancı Değişen bir şey yok. O buzdolapları A +++ da sordum buzdolapçıya. İtiraf etti. Abi hikaye dedi. Buyur.

Oğuz Karadeniz eski buzdolabımız vardı,70 ler den kalma ne a ne b sınıfıydı bu kadar yakmıyordu.bizle alakalı değil galiba

TC Genco Sabancı Aynen öyle, eskiler daha az yakıyordu. Bu A sınıfı dyorlar A sınıfı fiyatı Buzdolabı olarak giydiriyorlar.

Oğuz Karadeniz vatandaşı almışlar ortaya gelen giden öpüyor 

TC Genco Sabancı Ne anlıcam, direk bayır hesabı.

Nuri İmre Reklam oldun Orhan Can’a :))))

TC Genco Sabancı He valla, sağolsun Can dostumuza.

Nuri İmre Kalemine sağlık