“Utanmıyorsunuz değil mi? O günlerde, Yarbay Ali Tatar’ı intihara, Ergin Saygun Paşa’yı adım adım ölüme yollayan (ama başaramayan) alçak takımı bugün susuyor”

Zafer Arapkirli

UTANMIYORSUNUZ DEĞİL Mİ?

Koskoca hukuk insanları, koskoca üniversite profesörleri çıkmışlar ekrana, “Rahip Brunson’ın bırakılması için Türkiye’ye baskı yapma hakkını ABD nereden buluyor?” diye soruyor.

Sahi? Nereden buluyor? Bilmezmiş gibi yapıyorsunuz utanmadan.

2012 – 2013 yıllarını hatırlar mısınız?
Eski Genelkurmay İkinci Başkanı ve Eski 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ergin Saygun’u? Hani Balyoz Kumpası’nın en büyük mağdurlarından…

15 farklı hastalığı bulunan ve 33 ayrı ilaç kullanan, daha önce iki kez açık kalp ameliyatı geçiren Saygun Paşa’nın cezaevi hücresinden demir parmaklıklı hastane koğuşuna nakline “GATA-KULLİ” adını kim taktı? FETO Alçağı ve zamanın (TARAF ve ZAMAN ve bilumum alçak mevkutelerinin) liboş gazeteci tayfası.

O günlerde, Yarbay Ali Tatar’ı intihara, Ergin Saygun Paşa’yı adım adım ölüme yollayan (ama başaramayan) alçak takımı bugün susuyor.
Bugün Amerikalı Rahip Brunson’ı “Sağlık gerekçesi ile” ev hapsine gönderen ben miyim? Bunu “alkışlayan” ben miyim?

Hâlâ, utanmadan “Washington bu cesareti nereden buluyor diye soruyorsunuz? Nereden bulacak? Deniz Yücel’i neredeyse “idam”la yargılayacakken bir gece ansızın uçuran, Fransız Gazeteciyi, “Büyükada Ajan-Casus-Terörist Çetesini” salıveren kim?

“Nereden buluyormuş?”.. Cesareti nereden buluyormuş?

Hiç mi utanma yok sizde?
Koskoca Hukuk profesörü bunu soruyor ekranda. Bilmiyormuş gibi. Yazık be hocam. At o cüppeyi eve gidince. Yak. Eskiden sokaklarda “Eskiler alıyom..” diye plastik leğen ve mandal verirlerdi o tür lüzumsuz şeylere. Onlara ver.

Zafer Arapkirli

Zafer Arapkirli- Geniş plan