Size inanmıyorum..

Zafer Arapkirli

İŞTE TÜM BUNLAR İÇİN…

Size inanmıyorum.
Size güvenmiyorum.
Sizin laflarınıza zerre kadar saygı duymuyorum.

Çünkü siz;
Üç tane fazla oy uğruna, “Kürt vatandaşlarımızın on yıllar boyu uğradığı haksızlıklar, uğradıkları asimilasyon, bölgelerinin ihmal edilmişliği, dağa çıkanların dağa çıkmalarına neden olan siyasi, kültürel ve sosyo politik koşullar” muhabbeti yaptınız. Sonra bir çırpıda terk ettiniz bu söylemi ve yeniden “Ne Kürdü lan? Ne sorunu lan?..” çizgisine geri döndünüz.

Çünkü siz;
Üç kuruşluk “harici alkış” uğruna, “Ermeni kardeşlerimizin acılarını, yüz yıllık bir trajedinin derin izlerini silmek olmaz.. Evet her iki taraftan da insanlar öldü ama acıları yarıştırmak bizlere yakışmaz.
Biz büyük bir devlet olarak ve millet olarak…” nutukları attınız.
24 nisanı tanımak amacıyla Protokoller tanzim ettiniz.
Çanakkale anmasını bile Mart’tan Nisan’a taşıdınız. Sonra üç kuruşluk milliyetçi oy hesapları için ondan da çark ettiniz.

Çünkü siz;
Üç kuruşluk seçim, halk oylaması taktiği uğruna, “Alevi vatandaşım da benim insanım. Mezhepçilik bize yakışmaz. Aynı Allah’ın kulu, aynı Peygamber’in ümmeti, aynı toprağın insanıyız. Cem de bizim, namaz da bizim, cami de bizim cemevi de bizim..” sahtekarlığı yapıp, üç gün sonra “Ulan bi kere sizin lideriniz Alevi be!…” çirkinliğine tevessül ettiniz.

Bu yüzden, artık “Güneş Doğu’dan Doğar” deseniz bile, önce bir yerlerden doğrulatmadan inanmam size.

Tipinize kimliğinize gıcığımdan değil..
Hep kandırdığınız için, zerre kadar samimiyet taşımadığınız için.
Hep yalan söylediğiniz için İNANMIYORUM..

Zafer Arapkirli