Ramil, İstiklal Marşına selam durunca herkesi ağlattı.. Hey gidi, bir zamanlar Türk Bayrağı neredeyse yasaktı bu ülkede

Kendisi de bir Azeri olan ünlü gazeteci Adnan Bulut Ramil’in Dünya Şampiyonu olduktan sonra İstiklal Marşı çalarken durduğu asker selamı fotoğrafını paylaşarak duygularını yazdı.

“Azerbaycan soylu ana, babaya sahip bir Türk olarak çifte gurur yaşattın bana Ramil. İstiklal Marşına durduğun selam gözümü yaşarttı. Varol.”

 Adnan Bulut
Bu konuşla alakası yok ama Unutmayın; 
Açılım yapan dinciler, İstiklal Marşı çalarken ayağa kalkmıyorlardı.. “Kürtleri tahrik ediyor” diyorlardı..
O utanç günlerinde Andımız, Ne Mutlu Türküm Diyene sözleri kaldırıldı. Devlet dairelerinin (Valilik, Belediye, Kaymakamlık gibi) ve banka isimlerini önünde bulunan  TC ibarelerini kaldırılmasını istiyor ve ateşli bur şekilde halk düşmanı bebek katili Apo’yu övüyorlardı.. Hatta, Türk Bayrağı’nın kaldırılmasını isteyen türbanlı yazarlar bile vardı..
Türküm demek adeta yasaktı, Türk Bayrağı ile gösteri yapanlara “Türk Polisi” izin vermiyor, hatta sopayla girişiyordu. Bebek katili için yürüyüş yapanlara ise göz yumuluyordu.. Böyle Güneydoğu teröristlere teslim edildi.
Yapılan bu ihanetten dönüş için yüzlerce şehit verildi, kentler birer birer şehitler verilerek Kahraman Mehmetçik ve Kahraman polis tarafından geri alındı
Şimdi zeytinyağı üste çıkıp en ateşli milliyetçi oldular.. İnanmayın