İşte Afrika Kartalları’nın yaratıcısı Emre C Özer ve kampanyaya katılanların tam listesi. “Size Afrika Kartalları öyküsünü anlatayım”

Emre C Özer 4

Merhaba Orhan abi,

Size Afrika Kartalları öyküsünü anlatayım.
Ben 22 yıldır yurt dışında yaşıyorum 10 yılı aşkın süre Çin, 6 yıl Almanya ve son 5 yıldır da ABD de..
Beşiktaş kongre üyesiyim.
Memleket İzmir Bergama.
Tütüncü bir aileden geliyorum, anne tarafı Selanik göçmeni, tütün ile o zamanlardan alakalıymışlar.
İstanbul Üniversitesinden mezunum.. Bizim okul Tütün Ekpserligi Yüksekoglu – Tütün Teknoloji Mühendisliği ünvanı ile..
Bizden sonraki dönemler Celal Bayar’dan mezun okulu Akhisar’a taşıdılar çünkü..
Şu an çalıştığım firma Altria.com ABD de puro ve Marlboro’nun üreticisi…
Tütün almak için Malawi’ye düzenli geliyor ve buradaki sosyal yardım kuruluşları ile de ortak projeler var.
Gittiğimiz köylerde temiz su kaynaklarına ulaşım, sulanabilir tarım ile daha çok gelir elde etme, ağaclandırma , tuvaletler yapma ve hijyeni geliştirme ve temiz yemek sağlanması için mutfaklar hazırlama üzerine de projelere finansal destek veriyor..
Bu projeleri kontrol için ABD’li is arkadaşımla köylere geleceğimizi anlaşılınca O ABD’den sabun diş macunu, diş fırçası kalem boyama kitapları hafif yiyecek vb getirdi.
Bu getirdikleri kendi kişisel yardımları şirketin katılım yapmadığı ürünler..
Ben de 2-5 Temmuz arası Makedonya’daydım.
5 Temmuz günü İzmir’deki arkadaşlara mesaj atıp WhatsApp gruplarımız var BesiktASK ve Besiktas&Turkiye diye.

Bu gruplarda İzmir Beşiktaşlılar Derneği’nden de arkadaşlar var.
Öneriyi whatsapp da gruplara yazınca Hemen destek gördü.
6 saatte 30-35 kisi katılacağını belirtti.

Bu katılanlar Tayland, Çin, Bulgaristan, ABD, Arnavutluk, Makedonya, Belarus vb gibi ülkelerde yaşayan hatta kimisi Beşiktaşlı bile olmayan ama projeyi destekleyen arkadaşlarımız kardeşlerimiz abilerimizdi.

Ben 6 Temmuz sabah gece 3:00 de İzmir’e inip Swiss hotele geçtim.
Ve ve ile sabah 9:30 da otelin altındaki Beşiktaş Kartal Yuvası’nda buluşup ürünleri aldık. 8 Temmuz da da Afrika için İzmir’den Munih’e oradan da Joahnnesburg’a geldim..

Devamı zaten twitter’da…
Seneye belki ABD de şirketimizdeki başka bir Türk arkadaş gelecek ve belki ben de geleceğim belli değil ama kesinlikle şirketten arkadaşlar Temmuz 2019’da geleceğiz Malawi’ye..

Ve daha organize ve daha çok katkı sağlayacak ürünler getirip ihtiyaç sahipleriyle paylaşacağız hem ülke tanıtımı hem de Besiktaş’a Kartal Yuvası ürünlerinde destek sağlamak amacımız.

Kusura bakmayın sabah sabah sizi rahatsız ettim..
– OC – Süper
– OC – Bu öyküyü de toparlayıp yayınlarız akşama doğru

Teşekkürler..
Amatörce.. ve sadece ihtiyaç sahibe yardım, Türkiye ve Beşiktaş’ı tanıtım, Kartal Yuvası ürünleriyle de yardım etme amacı..
Sizinle instagram’da da takipleşiyoruz ben ECOZERRR…

Twitter da yazılan yorumlardaki eleştirilere de şunu söylemek isterim;
biz iş için Malawi’deyiz, şirketin yönlendirdiği sosyal projeleri kontrol için ziyaret ettik.
Ana amaç forma vermek, Beşiktaş vb değildi, işlerimizin sonunda bunları yaptık ve etiketler maalesef üzerlerinde kaldı. Bu insanlar belki ilk kez yeni bir ürün – daha üzerinde etiketi olan- aldılar.

Fazla zamanımız yoktu yani..
Diğer husus da; niye Türkiye’deki ihtiyaç sahiplerine yok diye sormuşlar.. elimizden geldiğince ihtiyacı olan için Türkiye’ye de alırız.

Bir arkadaşımız şu an Arnavutluk da köylerde tütün tarlalarında, başka biri Hindistan da birkaç arkadaş da Çin Halk Cumhuriyeti’nde
Yaygınlaştıracağız

Emre C Özer

Afrika Kartalları Projesi katılanlar:

Emre C Özer

🏁 🇬🇧 Andrew Simes✔ 🏁 🇹🇷 Mehmet Cuntsir ✔ 🏁 🇹🇷 Berna Unal ✔ 🏁 🇨🇦 🇺🇸 🇹🇷 Emre Ozer ✔ 🏁 🇹🇷 Evrim Muazzez Caglayanirmak ✔ 🏁 🇹🇷 Emre Sedef ✔ 🏁 🇹🇷 Devrim Baris Celik ✔ 🏁 🇹🇷 Alper Okay ✔ 🏁 🇹🇷 Melih (Burcu Teker) ✔ 🏁 🇹🇷 Onur Civan ✔ 🏁 🇩🇪 🇹🇷 Nursen ✔ 🏁 🇹🇷 Halil Gungormez ✔ 🏁 🇹🇷 Ozlem Dilek ✔ 🏁 🇻🇦 🇹🇷 Andrea Ertan Akdeniz ✔ 🏁 🇹🇷 Cenk Mermer ✔ 🏁 🇹🇷 Cihan Yalin ✔ 🏁 🇹🇷 Caner Teker ✔ 🏁 🇹🇷 Zafer Menteseoglu ✔ 🏁 🇧🇾 🇹🇷 Emin Kaynak ✔ 🏁 🇹🇭 🇹🇷 Zafer Atici ✔ 🏁 🇹🇷 Ilker Icen ✔ 🏁 🇹🇷 Serhat Korkut ✔ 🏁 🇹🇷 Altug Tanrioren ✔ 🏁 🇹🇷 Sedat Aydin ✔ 🏁 🇹🇷 Yigit Belevi ✔ 🏁 🇹🇷 Tunc Onan ✔ 🏁 🇹🇷 Gurkan Dogan ✔ 🏁 🇹🇷 Cuneyt Meran ✔ 🏁 🇹🇷 Aycan Ozturk ✔ 🏁 🇫🇷 Frederic Pagy ✔ 🏁 🇹🇷 Ibrahim Bardakci ✔ 🏁 🇹🇷 Metin Kaya ✔ 🏁 🇹🇷 Ilhan Yilmaz ✔ 🏁 🇹🇷 Cenk Mermer ✔ 🏁 🇧🇬 🇹🇷 Erdinc Coban ✔

 

 

 

🏁 🇬🇧 Andrew Simes✔ 🏁 🇹🇷 Mehmet Cuntsir ✔ 🏁 🇹🇷 Berna Unal ✔ 🏁 🇨🇦 🇺🇸 🇹🇷 Emre Ozer ✔ 🏁 🇹🇷 Evrim Muazzez Caglayanirmak ✔ 🏁 🇹🇷 Emre Sedef ✔ 🏁 🇹🇷 Devrim Baris Celik ✔ 🏁 🇹🇷 Alper Okay ✔ 🏁 🇹🇷 Onur Civan ✔ 🏁 🇩🇪 🇹🇷 Nursen Develi✔ 🏁 🇹🇷 Melih ✔ 🏁 🇹🇷 Halil Gungormez ✔ 🏁 🇻🇦 🇹🇷 Andrea Ertan Akdeniz ✔ 🏁 🇹🇷 Cenk Mermer ✔ 🏁 🇹🇷 Cihan Yalin ✔ 🏁 🇬🇷 🇦🇱 🇲🇰 🇹🇷 Caner Teker ✔ 🏁 🇹🇷 Zafer Menteseoglu ✔ 🏁 🇧🇾 🇹🇷 Emin Kaynak ✔ 🏁 🇹🇭 🇹🇷 Zafer Atici ✔ 🏁 🇹🇷 Ilker Icen ✔ 🏁 🇹🇷 Serhat Korkut ✔ 🏁 🇹🇷 Altug Tanriogen ✔ 🏁 🇹🇷 Sedat Aydin ✔ 🏁 🇹🇷 Yigit Belevi ✔ 🏁 🇹🇷 Tunc Onan ✔ 🏁 🇹🇷 Gurkan Dogan ✔ 🏁 🇺🇸 🇹🇷 Cuneyt Meran ✔ 🏁 🇹🇷 Aycan Ozturk ✔ 🏁 🇫🇷 🇹🇷 Frederic Pagy ✔ 🏁 🇹🇷 Ibrahim Bardakci ✔ 🏁 🇹🇷 Metin Kaya ✔ 🏁 🇹🇷 Ilhan Yilmaz ✔ 🏁 🇹🇷 Alp Ira ✔ 🏁 🇧🇬 🇹🇷 Erdinc Coban ✔

(kisi basi 50 TL)

Emre C Özer