Çay 12 TL, Su 6 TL, Cola 42 TL, Burger 84 TL! Bilin bakalım neresi burası

hesap

Bodrum’da üç çocuğuyla yemek yediği bir beach clup’te 2 hamburgere 84 lira hesap çıkarılması, araç kiralama şirketi bulunan Mustafa Cem’i isyan ettirdi. Sipariş fişini sosyal medyadaki hesabından paylaşan Cem, “Arkadaşlar turizm de geldiğimiz noktaya bakın. Biz daha çok turist bekleriz…….!?” diye yazdı. Cem’in tepkisinin haklı olduğu yönünde yorumlar paylaşıldı

Bodrum’da rent a car işletmeciliği yapan evli ve üç çocuk babası 40 yaşındaki Mustafa Cem, dün öğle saatlerinde üç çocuğuyla Yalıkavak Mahallesi’ndeki bir beach club’te denize girdi. Bir süre vakit geçirip sipariş veren Cem’e; 2 çaya 12 TL, 4 suya 24 TL., 2 burgere 84 TL, 3 kolaya 42 TL, 2 alkolsüz kokteyle 60 TL olmak üzere toplam 222 TL hesap çıkarıldı. Kredi kartıyla ödemesini yapan Cem, daha sonra ödeme yaptığı fişi kendisine ait sosyal medya hesabından “Arkadaşlar turizm de geldiğimiz noktaya bakın. Biz daha cok turist bekleriz…….!?” notuyla paylaştı. Bodrumlu turizmciler, Cem’e destek yorumları yazdı.

Açıklama yapan Mustafa Cem, “Bodrum’un yerlisiyim. Parayı ödedim ancak içime sindiremedim. Bu zihniyeti şikayet edeceğim. Ben bir Bodrumlu olarak böyle feryat ediyorsam, umudumuzu bağladığımız yerli turist Bodrum’a geldiğinde bu kazığı yerse, bir daha bu ilçeye gelir mi?” dedi.

Kaynak: yeniasir.com.tr