BJK yöneticileri onurunu kırdıkları, yalancılıkla suçladıkları, işten atılması için patronunu aradıkları Orhan Yıldırım’dan özür dileyecekler mi? Quaresma konusunu Haziran’da yazdı. Kulüp haberi yalanladı ve yalancılıkla suçladı. Ama Orhan Yıldırım haklı çıktı.. Q7 gönderildi..  

Orhan Yıldırım’dan özür dileyecek misiniz?
Quaresma konusunu Haziran’da yazdı. Kulüp haberi yalanladı ve yalancılıkla suçladı.
Ama Orhan Yıldırım haklı çıktı. Q7 gönderildi.
BJK yöneticileri onurunu kırdıkları, yalancılıkla suçladıkları, işten atılması için patronunun aradıkları Orhan Yıldırım’dan özür dileyecekler mi?

18 Haziran’da yazdı yalanlandı, 24 Ağustos’ta gönderildi..

Yılların Beşiktaş muhabiri ve köşe yazarı Orhan Yıldırım 18 Haziran’da Fanatik Gazetesi’nde Quaresma ile ilgili gelişmelere  haber olarak yazmıştı.
Haber birçok medya sitesinde kaynak olarak gösterildi ve yayınlandı.
Yazılan haber spor camiasında geniş yankı buldu..
Özetle 18 Haziran’da yayınlanan  haberin içeriği şöyleydi:

Fanatik Gazetesi’nin deneyimli Beşiktaş muhabiri Orhan Yıldırım’ın haberine göre; Konuyu İkinci Başkan Serdal Adalı’yla birlikte değerlendiren Başkan Orman’ın, “Kulüpten adeta servet kazandı. En kritik maçlarda takımı yalnız bıraktı. Bir de kalkmış şikayetçi olmuş. Ödemelerdeki gecikme her kulüpte olduğu gibi bizde de var. Parasını verin, gönderin gitsin” dediği öğrenildi.

Ricardo Quaresma’nın Beşiktaş’a ilk transferinde büyük rol oynayan ve tecrübeli kanat oyuncusuyla arasındaki abi-kardeş ilişkisi bilinen Adalı’nın da ilk etapta bu oyuncunun kalması yönünde görüş bildirmesine rağmen son gelişme sonrasında kararını değiştirdiği kaydedildi.

Kamuoyunun  ilgisine düşe bu haber BJK Kulübünün sert tepkisine neden oldu..
Resmi siteden zehir zemberek açıklama  yapıldı.
Yılların Beşiktaş muhabiri Orhan Yıldırım’a hakarete varan bir açıklama yapıldı.
Resmi siteden yapılan açıklamada gazeteci Orhan Yıldırım yalancılıkla suçlandı.

İçinde bir insana hakarete varan sözler ve tanımlamalar bulunan Beşiktaş’ın resmi açıklaması ise şöyleydi:

“Fanatik Gazetesi’nde bugün Orhan Yıldırım imzasıyla ‘Parasını verin, gönderin’ başlığıyla yayınlanan  haber yine yalan ve gerçek dışı masa başında üretilmiş bir haberdir.
Başkanımızın da İkinci Başkanımızın da haberde yazdığı gibi bir ifadesi olmamıştır.

Daha önce de defalarca yalanladığımız ve kendi kafasında ürettiği kurgu haberlere devam eden Orhan Yıldırım isminin camiamıza zarar vermekten başka hiçbir amacı olmadığı maalesef kolayca görülmektedir. Büyük Beşiktaş camiasının şimdiden bundan sonra da bu isim tarafından yapılacak haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz.”

Aradan 2 ay geçti ve Orhan Yıldırım haklı çıktı.
Beşiktaş Quaresma’dan ayrılmasını istedi.
Dünyaca ünlü futbolcu, ayrılmasını Beşiktaş Başkanın kendisine ilettiğini kendi sosyal medya hesabından açıkladı.

Şimdi BJK yöneticileri acaba; onurunu kırdıkları, yalancılıkla suçladıkları, hatta işten atılması için patronunu bile aradıkları Orhan Yıldırım’dan özür dileyecekler mi?

Orhan Can

Eskişehir’de maç sonu. Erdal Cömert, Orhan Can, Nurten Gözoğlu, Orhan Yıldırım