Ayıptır, yazıktır, günahtır.. Yer gök “Vurma, vurma” diye inledi! Siz nasıl belediyesiniz..

Dövmek mi lazım..  Sosyal medyada adının “Ali Kitmir” olduğu belirtilen bu vatandaşın Erzurumlu, evli ve 5 çocuk babası olduğu belirtildi.
Vatandaşın daha önce 2 kere İstanbul Zabıta Ekipleri’nce tezgahının kırıldığı da belirtildi..

Öte yandan;

İstanbul Balat sahilinde seyyar satıcılık yapan Tatlıcı Ali Kitmir İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıtaları tarafından dövüldü. Olay sosyal medyada tepki uyandırdı. İBB daha sonra yaptığı bir açıklama ile zabıtaya soruşturma açtığını duyurdu.Fatih Balat sahilde yaşanan zabıta- seyyar satıcı kavgası ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yazılı açıklama yapıldı.

Olayla ilgili olarak görevliler hakkında soruşturma açıldığı bildirildi. Yapılan yazılı açıklama şöyle; “Fatih’teki seyyar satıcı olayında uygunsuz durumun oluşmasına sebebiyet veren görevliler hakkında Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla soruşturma açıldı. Fatih İlçesi Balat Mevkii Fener Sahili civarında 12.10.2016 tarihinde yaşanan ve tarafımıza aktarılan şikayet konusu incelenmiş olup, bu uygunsuz durumun oluşmasına sebebiyet veren görevliler hakkında Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla soruşturma açılmıştır. Bununla birlikte ilgili vatandaşımız ile hızlı bir şekilde iletişime geçilmiştir ve ortaya çıkan zararın giderilmesi konusunda çalışmalar başlatılmıştır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır. Konuyu tarafımıza ileten ve takipçisi olan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.”