İLKFER : ‘Nice 30 yıllara’.. İLKFER Group, “Yaza Merhaba” partisinde dostlarını ağırladı..

Bu sene 30’uncu yılını kutlayan İLKFER Group, “Yaza Merhaba” partisinde denizcilik camiasını buluşturdu.

İLKFER Group kurucuları İlker Meşe ve Feramuz Aşkın’ın ev sahipliği yaptığı davete CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamza, İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Vakfı (DEFAV) Kurucu Üyesi İlhan Özerdim, DEFAV yönetim kurulu üyeleri Tayfun Sözer ve Kazım Bakan, ONURSAN Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Onur ve genel müdürü Barbaros Onur, Saim Oğuzülgen, Milliyet Gazetesi Kıdemli Muhabiri Gökhan Karakaş, Arkaguverte.com kurucusu Gazeteci Orhan Can, Zeymarine’in ortağı Umut Çınar, Beşiktaşlı eski Futbolcu Ali Gültiken, YA SA Holding Teknik Müdürü Tulga Zengin, Nippon Paint Marine Coatings’den Hülya Güler, Çındemir Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Çındemir ve Motobahriye Kurucusu Burak Güren katıldı. Son olarak Norveç’in, “İzlenecek 10 Başarılı Kadın” listesine giren Kaptan Ayşe Aslı Başak da davette hazır bulundu.

“Beraber 30 yıla geldik”

Davette kısa bir konuşma yapan İlker Meşe, “30 sene dile kolay. Sizlerle beraber geldik. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah nice nice 30 yıllara” dedi.

Feramuz Aşkın ise duygularını şu sözlerle anlattı : “30 yıl diyoruz ama aslında daha da fazla. Mikrofona hiç yabancı değilim ama ev sahipliği yaptığım yerde dostlara nasıl sesleneceğimi şaşırıyorum. Biz hep iyi insanlar, iyi şirket ve iyi denizciler olmaya çalıştık. Bunun göstergesi de siz dostlarımızla birlikte olmaktır. Sizinle birlikte olmak bizim için gurur kaynağıdır. İyi ki bu mesleği seçmişiz”

İlker Meşe ve Feramuz Aşkın, konuşmalarının ardından İLKFER Group’un ikinci nesil yöneticileri olması beklenen Mert Meşe, Yunus Emre Akın ve Emrah Aşkın ile beraber davetlileri selamladılar.

İmamoğlu’nun selamını getirdi

Davete katılan CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan ise, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını getirdiğini belirterek, “Kendisi denizcilik sektörünün sorunlarını yakından biliyor ve takip ediyor” dedi.

 

Kaynak: denizcilikdergisi.com

Kaynak sayfa:

İLKFER : ‘Nice 30 yıllara’